onsdag 10. oktober 2012

Eplekake ala "oi, gjestene kommer snart...."

Glutenfri, det liker vi :)

Denne kaken krever minimalt med innsats!
Og så jukser vi litt...
En pose toro muffinsmiks er genialt å ha liggende på lur til en slapp søndag hvor du får plutselig besøk.

Du trenger 1 pose toro muffinsmiks (tilsett vann og olje/smør, står på pakken)
2 epler.
Sukker .
Kanel.

Tilsett vann og olje/smør som det står på pakken, rør litt rundt med en skje. Hell i form. Skrell epler og skjær de i båter, pynt. Strø sukker og kanel på etter smak. 200c midt i ovn, ca 40ish min. 






((Toro muffinsmiks :
 Sukker, hvetestivelse (maks 20 ppm gluten),
egg, helmelk, risbakemel, hevemiddel (dinatriumdifosfat,
natriumhydrogenkarbonat, kalsiumfosfat), rapsolje, salt, aroma, stabilisator
 (xantangummi), fargestoff (betakaroten).
 Muffinsene er laget av glutenfrie råvarer.))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar