søndag 5. februar 2012

Müslibar




Det blir ganske mange av denne oppskriften. Skal du halvere, så bruker du kortere steketid.

Jeg liker fruktmüslien fra rema 1000, den har bananchips i seg og litt forskjellig frukt. Men du kan bruke hvilkensomhelst du vil ha. Kanskje tilsette litt ekstra havregryn i også? Mer nøtter, frukt osv..smaken er som baken. Har du ikke cocosa, kan du bruke f.eks rapsolje. Men da hadde jeg ikke brukt så mye olje i.


Du trenger :

5ss smeltet honning
10ss smeltet extra virgin cocosa (var ca 2 toppa spiseskjeer før det ble smeltet :p )
2 store egg
ca 10dl fruktmüsli (kan spe på med havregryn om det blir for vått)
2ss sukrinmelis
50gr knuste nøtter

+ 1-2ss honning til å ha på toppen etterpå.


Bland alt godt sammen, det skal bli klissete greier det her. Trykkes flatt ned i en form som du har bakepapir i. Kan godt bruke litt krefter her.
1-2ss honning på toppen. Stekes midt i ovnen, 160gr ca 40-50min.
Skjær i biter når det er nystekt, la det avkjøles. Jeg oppbevarer de i en metallboks i kjøleskapet.

Liker du sjokolade på så kan du jo smelte sjokolade og ha over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar