Glutenfri, det liker vi :)
Denne kaken krever minimalt med innsats!
Og så jukser vi litt...
En pose toro muffinsmiks er genialt å ha liggende på lur til en slapp søndag hvor du får plutselig besøk.
Du trenger 1 pose toro muffinsmiks (tilsett vann og olje/smør, står på pakken)
2 epler.
Sukker .
Kanel.
Tilsett vann og olje/smør som det står på pakken, rør litt rundt med en skje. Hell i form. Skrell epler og skjær de i båter, pynt. Strø sukker og kanel på etter smak. 200c midt i ovn, ca 40ish min.
((Toro muffinsmiks :
Sukker, hvetestivelse (maks 20 ppm gluten),
egg, helmelk, risbakemel, hevemiddel (dinatriumdifosfat,
natriumhydrogenkarbonat, kalsiumfosfat), rapsolje, salt, aroma, stabilisator
(xantangummi), fargestoff (betakaroten).
Muffinsene er laget av glutenfrie råvarer.))
Sukker, hvetestivelse (maks 20 ppm gluten),
egg, helmelk, risbakemel, hevemiddel (dinatriumdifosfat,
natriumhydrogenkarbonat, kalsiumfosfat), rapsolje, salt, aroma, stabilisator
(xantangummi), fargestoff (betakaroten).
Muffinsene er laget av glutenfrie råvarer.))
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar