Bunnoppskrift :
- 180gr meierismør.
- 3dl sukker.
- 4 små egg.
- 1,5 dl h-melk.
- 4 dl hvetemel.
- 2 ts bakepulver.
- 1 ts vanilje ekstrakt.
Tilsett enten A eller B.
A :
- 1 ss kanel.
- 1 ts salt.
- ca 50gr gulrot.
- skall fra 1 lime.
B : (rør dette sammen før du tilsetter det i selve røren, eller bare hiv oppi litt kakao + limeskall)
- skall fra 1 lime.
- 200gr smeltet sjokolade.
- 100gr melis.
- 80gr smeltet meierismør.
- 4 eggeplommer.
I ovn på 175gr, ca 20-25min.
Glasur :
- 200gr philadelphia.
- 1ts vaniljeekstrakt.
- 3ss smeltet smør.
- 250gr melis.
Miks ingrediensene sammen og smøres på avkjølt bakst.
Jeg puttet alt i amerikanske former og slang de inn i ovnen for å bli fort ferdig, men da ble de litt overfylte og skjeve.. 2/3 maks med røre oppi hver form ;)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar